Asmenims

Pirk
Parduok
Dovanok
taisyk
atnaujink
sužinok

Looptex RELOVE el. platforma

Visi sprendimai jūsų spintai vienoje vietoje! Nuo galimybės pirkti, parduoti, dovanoti iki profesionalių valymo, taisymo ir kitų paslaugų užsakymo. Daug prekių ir kasdien papildomas asortimentas, paprastai ir patogiai prieinamos paslaugos ir patraukli lojalumo sistema, motyvuojanti ir apdovanojanti už prisidėjimą prie tvaresnės mados.
Apsilankykite

Fizinės Looptex RELOVE parduotuvės

Suprantame, kartais norisi pamatyti, paliesti, pasimatuoti drabužius gyvai, todėl šiuo metu laukiame jūsų Vilniaus PC „Europa“, o netolimoje ateityje ketiname pakviesti ir į dar daugiau prekybos vietų. Ateikite ir įsitikinkite patys, kad dėvėta mada savo kokybe ir estetika niekuo nėra prastesnė nei nauja ir lygiai taip pat yra verta spindėti prekybos centrų vitrinose!

Edukaciniai renginiai

Tvari mada prasideda nuo kiekvieno iš mūsų. Organizuojame paskaitas ir diskusijas, stiliaus, taisymo ir atnaujinimo dirbtuves bei kitas edukacines veiklas tvarumo temomis. Daugiau informacijos apie renginius – mūsų socialiniuose tinkluose.

Aprangos perpardavimo paslaugos

Norite parduoti nebedėvimus drabužius, tačiau neturite laiko ir noro tuo užsiimti patys? Patikėkite tai mums! Nuo 2020 m. vystome platformą „Parduok – Padovanok“, kurioje itin paprastai ir patogiai galite perparduoti kokybiškus drabužius, avalynę, galanteriją, aksesuarus ir namų tekstilę. Looptex įvertinsime jūsų atneštų daiktų būklę ir panaudojimo galimybes, o tuomet gaminius paruošime pardavimui, paskirstysime paramai arba nukreipsime medžiagų perdirbimui ir pakartotiniam panaudojimui.
Plačiau apie programą

Aprangos priežiūros, taisymo ir atnaujinimo paslaugos

Antram gyvenimui prikeltas daiktas gali džiuginti ne mažiau nei naujas. Per 7-erius veiklos metus subūrėme patikimų partnerių ratą, kurių dėka atsinaujinti ar pataisyti savo drabužius, avalynę, galanteriją ar namų tekstilę galėsite kokybiškai ir už itin patrauklią kainą. Negana to, taip sutaupysite savo brangų laiką, kadangi visus sprendimus galite rasti vienoje vietoje: looptex.relove.eu